2020-12-28 A mai napon bejegyezte a Cégbíróság az Egyesületünket

Az Egyesület elsősorban cigány identitás, kultúra, hagyomámyok megőrzését szolgálja: ezzel elősegítve azt, hogy ezek mentén szorosabb közösséggé alakuljon, inovatív, önfenntartó kultúrplatformmá válljon. Küldetésünknek tekintjük, hogy lehetőséget biztosítsunk a teljes társadalomnak arra, hogy megismerje a cigány hagyományokat, kultúrát, gasztronómiát és értékrendet. Törekszünk arra, hogy a Lyukóvölgy területén élő embereknek – helyben – a megélhetésüket biztosítsuk, lakhatásukat […]

Csikós Mariann

4 ápr, 2022
"

Tovább

Az Egyesület elsősorban cigány identitás, kultúra, hagyomámyok megőrzését szolgálja: ezzel elősegítve azt, hogy ezek mentén szorosabb közösséggé alakuljon, inovatív, önfenntartó kultúrplatformmá válljon.

Küldetésünknek tekintjük, hogy lehetőséget biztosítsunk a teljes társadalomnak arra, hogy megismerje a cigány hagyományokat, kultúrát, gasztronómiát és értékrendet.

Törekszünk arra, hogy a Lyukóvölgy területén élő embereknek – helyben – a megélhetésüket biztosítsuk, lakhatásukat biztonságossá tegyük.

Ennek megvalósítása érdekében részt kívánunk venni A JÁRÁSI HIVATAL KÖZFOGLALKOZTATÁSI PROGRAMJÁBAN, szorosan együttműködve MISKOLCI MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATTAL ÉS ANNAK TÁRSULÁSAIVAL – valamint támogató partnerek bevonásával a helyben élő lakosság lakhatási és szociális körülményeit kívánjuk javítani.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share This